• Fanfare Velden

Fanfare viert 160-jarig jubileum

Dit jaar bestaat Fanfare Velden maar liefst 160 jaar! Dat gaan we in december groots vieren met Broadway in Concert. In juni staat een uniek Zomeravond Concert op de planning. Een uniek Zomeravond Concert? Já, want als je muzikaal bent mag je meedoen! Noteer de concerten nu alvast in je agenda!

Zaterdag 21 december & zondag 22 december
Broadway in Concert

Bereid je voor op Broadway in Concert: een uniek concert van Fanfare & Drumband in samenwerking met zangers uit de regio. Bij Broadway in Concert staat muziek uit musicals centraal. Het geheel staat onder leiding van de dirigenten Hans Thijssen en Tim Verstegen.

Samen met blaasmuziek, percussie, zang en dans is dit absoluut een concert dat je niet wilt missen. De Vilgaard wordt omgetoverd tot Broadwayshow met de meeste fantastische musicalsongs. Er staan twee voorstellingen op het programma, zaterdagavond 21 december en zondagmiddag 22 december. Zing mee met de beste meezingers! Ben er bij!

Zaterdag 22 juni
Zomeravond Concert: doe je mee?

Aan het begin van een prachtige zomer. ’s Avonds lekker in de buitenlucht. Met zonnige muziek, vrolijke noten en percussie. Wat dit concert bijzonder maakt? Muzikanten die geen lid zijn van de fanfare mogen meedoen!

Repeteer vijf keer mee op donderdagavond en speel mee met het concert. Speciaal bedoeld voor iedereen die in Velden woont en een blaasinstrument of slagwerk kan bespelen. Een unieke kans als je ooit muziek gemaakt hebt en dit graag eens bij ons wilt doen. Bijvoorbeeld als je hier naartoe verhuisd bent en graag meedoet. Oud-leden zijn uiteraard ook welkom. Als je geen instrument meer hebt, zorgt de fanfare daarvoor. Interesse? Stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.