• Fanfare Velden

Vernieuwde website in de lucht

muisFanfare Velden lanceerde onlangs haar vernieuwde website www.fanfarevelden.nl. Met een frisse en moderne blik sluit dit aan bij het aansprekende, jeugdige en vernieuwende karakter van de fanfare. Via www.fanfarevelden.nl gaat een wereld van informatie open. Met actuele programma’s, sponsoren, archieven vol met foto’s en met de allerlaatste nieuwtjes is het een site die er mag zijn!

Voor elk wat wils
Op de website is voor iedereen een plek ingericht. U vindt er algemene informatie, sponsoring, intern gerichte berichten en zelfs een apart deel voor de jeugdige leden en kinderen van de fanfare.

Algemeen
Op het algemene deel van de website treft u het laatste nieuws rondom de fanfare. Verder puilt de site uit van foto’s in het fotoarchief. Wilt u weten wanneer de fanfare oud papier komt ophalen? Ook dan bent u hier op de juiste plek. In de agenda staan alle activiteiten van de fanfare weergegeven.

Kids
Kids hebben een apart onderdeel gekregen op de site. Zo treft u hier, naast het laatste nieuws over jeugdorkest Alles Kids, achtergrondinformatie over opleidingen en instrumentkeuzes aan. Daarnaast vullen de ‘kids’ maandelijks zelf een rubriek met verslagen en is het mogelijk om zelf online muziek te maken!

Sponsoren
Dit deel van de site biedt plaats voor sponsoren. Hier treft u naast alle partners van de fanfare ook advertenties en achtergrondinformatie aan over hoe u partner van de fanfare kunt worden. Elke sponsor van de fanfare heeft de mogelijkheid zichzelf te presenteren op een pagina.