Opleiding

Bij de Fanfare Velden geven we gecertificeerde examens. Het examen bestaat uit een praktijk en theoriegedeelte. Bij de Fanfare Velden stellen we het behalen van het A en B examen verplicht om het niveau van de vereniging te kunnen waarborgen. Het behalen van een C en D examen is vrijwillig. Leeftijd: ongeveer vanaf 8 jaar.

Praktijklessen

De individuele praktijklessen vinden plaats in Velden en worden gegeven door gecertificeerde docenten. De voorbereiding voor een examen duurt minimaal 2 jaar, en is afhankelijk van het muzikale talent van de leerling, maar vooral van de inzet en thuisstudie.

Theorielessen

Naast de praktijklessen volg je 1 keer per examencyclus theorielessen. De theorie groepslessen worden in Arcen gegeven. De lessen worden verzorgd door een docent van de muziekschool.

Examens

Jaarlijks is er in juni de mogelijkheid om op praktijkexamen te gaan. Voorwaarde voor het doen van je praktijkexamen is het behalen van het theorie-examen.

Contact

Voor aanmelding en verdere inlichtingen over de opleiding en de opleidingskosten kunt u contact opnemen met Mirjam Hinssen : 077-4721633