Gezocht: enthousiaste koorzangers!

Dit jaar viert Fanfare Velden haar 150-jarig jubileum. Naast allerlei activiteiten gedurende heel 2014 sluit de fanfare als klap op de vuurpijl het jubileumjaar op zaterdag 27 december 2014 af met een gigantisch promsconcert: Celebration! 150 jaar Fanfare Velden

De ondersteuning van een groot koor bij een concert van deze omvang en allure is onmisbaar! Fanfare Velden zal in samenwerking met Vocaal Ensemble Quint een gemengd koor samenstellen. Ben jij een enthousiaste zanger en wil jij hier samen met Fanfare Velden een groot succes van maken? Geef je dan op!

• Koor- en zangervaring is een must
  • Zelfstudie is een vereiste
  • Wij zijn op zoek naar tenoren en bassen
  • Maximale leeftijd bedraagt 60 jaar