Geslaagd jubileumweekend!

De eerste grote jubileumactiviteiten zitten erop. En hoe! We hebben genoten. Wat een feest! De fanfare kijkt terug op een onvergetelijk weekend. Bedankt voor uw komst en medewerking!

Een uitverkocht Theaterconcert. 150 jaar Velden in muziek, toneel, zang en dans. Allemaal uit ons eigen dorp.
Een drukbezochte receptie en reünie met oud-leden en oud-leerlingen. Leuk om zo veel oude bekenden terug zien en te luisteren naar het speciaal samengestelde reünie-orkest.
En als hoogtepunt de presentatie van onze uniformen. Een lang gekoesterde wens gaat hiermee in vervulling. Compleet in het nieuw!

Klik hier voor de foto's.
Met dank aan fotograaf Lei Tangelder.

Actueel jubileum programma

Donderdag 10 april
Trekking Jubileumloterij
Bij een jubileum van deze omvang hoort een loterij met fraaie prijzen. Tussen 7 en 20 maart gaan fanfareleden in Velden langs de deur om loten te verkopen. De trekking is donderdag 10 april in de Kiesstolp.

Zondag 29 juni
Kuurconcert met jubileumtintje

Ook in het jubileumjaar vindt er een zomers Kuurconcert plaats in de buitenlucht. Hopelijk onder een stralende zon met vrolijke zomerse muzikale klanken. Wanneer? Zondag 29 juni!

Zondag 28 september
Diensten & goederen veiling

Op zondag 28 september is er in samenwerking met Animo een heuse diensten & goederen veiling. Laat u verrassen!

Zaterdag 27 december
Celebration!
Promsconcert 150 jaar Fanfare Velden
Als klap op de vuurpijl sluit de fanfare het jubileumjaar op zaterdag 27 december 2014 af met een gigantisch promsconcert 'Celebration!' waar bekende artiesten aan mee zullen werken. Uiteraard met lichteffecten, een grote bühne en alles wat daarbij hoort. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Dit wordt voor Velden en omgeving in ieder geval iets om naar uit te kijken. Mis ook dit spektakel niet en schrijf het op de kalender!

Boek 150 jaar Fanfare Velden
De fanfare heeft zo'n rijke geschiedenis opgebouwd dat het tijd wordt die vast te leggen in een mooi boek. Met verhalen over vroeger en nu, mooie foto's en tal van weetjes die beslist de moeite waard zijn. Hier wordt nu hard aan gewerkt en zoals het er nu uitziet vindt de presentatie in het najaar van 2014 plaats.

fanfare in velden

Jubileumreis naar muziekstad Berlijn
Eind mei staat voor de muzikanten en hun partners een jubileumreis op het programma naar het Duitse Berlijn. De fanfare en drumband verzorgen hier onder andere een concert in één van de grote concertzalen in deze muziekstad. Daarnaast is er ook tijd voor plezier en gezelligheid.

berlijn01

Belangrijke jubileumdata